I SmartTID logger vi ændringer i udvalgte tabeller for at kunne dokumentere ændring i vigtige felter. Her kan vi eks. se hvem der har godkendt en kladdelinje eller rettet en arbejdstype.

Fra og med version 6.17.09 er det nu muligt at slå denne log op direkte fra medarbejderen eller kladden. Hvis posten kladden er bogført skal det gøres via tidsposter og ellers i kladden.

Via tidsposter

Under medarbejderens tidsposter (1) kan du vælge at se (3) kladde log på en bestemt post (2)

Logger er standard sorteret i dato orden så de kommer i den orden de er oprettet/rettet i

Her er der samlet de logning der er fra selve kladden "JournalLine" og tider "JournalLineEntry", hvor det er sket og af hvem, samt hvilken ny værdi et felt fra fået.

Her har brugeren smarttid\pc oprettet en kladdelinje til denne medarbejder. Rettet standard NORMAL til FERIE, godkendt og bogført den.

Via kladden

Marker en linje i kladden(1) og tryk på kladde log (2)

Rev 01, Poul Christensen, 07-06-2019

Gælder fra version 6.17.09