Hent tids- og jobposter direkte til Excel

Ved hjælp af vedhæftede regneark kan du hente bogførte tids- og jobposter fra SmartTID direkte ind i Excel.

Du skal blot have en API nøgle som du kan få ved at sende en mail til vores support@smarttid.dk

Herefter skal du blot udfylde denne API nøgle samt start og slutdato i arket på fanen "Indstillinger" og trykke på 'Hent tidsposter' og/eller 'Hent jobposter'.

Hent regneark revision 1.07 (November 2019) her:

Hent den nyeste version 2.2 (Marts 2024) her: Tid og Jobpost analyse

OBS: Når filen er hentet, vil Microsoft muligvis blokere for visningen. Det skyldes sikkerhed - Microsofts sikkerhedsfilter er for tæt, kan man sige.
Derfor er man i tilfælde af blokering nødt til at give sin tilladelse til at Microsoft åbner denne specifikke fil:

1. Efter at filen er hentet åbnes stifinder (fx ved at klikke på 'Windowstasten' og 'E' samtidig).
  2. Højreklik på filen og åben 'Egenskaber'.
  3. Sæt hak i 'Fjern blokering'.
  4. Klik 'Anvend'.
  5. Klik 'OK'.

Image Placeholder

Nu kan filen åbnes.

Herefter skal du blot udfylde denne API nøgle samt start og slutdato i arket på fanen "Indstillinger" og trykke på 'Hent tidsposter' og/eller 'Hent jobposter'.

Herved hentes data til de ark du kan se i bunden. Du kan sagtens selv oprette yderlige ark og bruge data fra et eller flere af disse standard ark.

(Note vedr. revision 1.07:
Rettelse vedr. datoformat: I koden ændres DK datoformat nu fast til yyyy-mm-dd, da Excel ellers vil forsøge at ændre datoer før den 13. i hver måned til US format og resten til DK format.)

Gælder fra version 6.07.02

Ver. 4 CB 02-09-2022