Hent tids- og jobposter direkte til Excel

Ved hjælp af vedhæftede regneark kan du hente bogførte tids- og jobposter fra SmartTID direkte ind i Excel.

Du skal blot have en API nøgle som du kan få ved at sende en mail til vores support@smarttid.dk

Hefter skal du blot udfylde denne API nøgle samt start og slutdato i arket på fanen "Indstilinger" og trykke på Hent tidsposter og/eller Hent jobposter

Hent regneark revision 1.07 (November 2019) her:
Rettelse vedr. dato format som nu er sat fast til yyyy-mm-dd da Excel ellers vil forsøge at ændre datoer før den 13 i hver måned til US format og resten til DK format

Herved hentes data til de ark du kan se i bunden. Du kan sagtens selv oprette yderlige ark og bruge data fra et eller flere af disse standard ark.

Gælder fra version 6.07.02