Det er muligt at få sendt rapporten 'Lønbilag - kolonne' ud til de enkelte medarbejdere via mail, det eneste der kræves er at der er oprettet en mail-adresse på medarbejderne.

Først danner man lønbilaget som man plejer, ved at at man på SmartTIDs menuen vælger 'Rapporter'.

I listen over medarbejdere vælges nu de medarbejdere som man ønsker at udskrive for, bemærk at der udskrives for alle dem der fremgår at listen, der kan f.eks. selekteres ved at vælge kun at udskrive for en given afdeling.

Nu angives en start- og slut dato.

Og der vælges 'Udskriv'.

Lønbilaget vises nu på skærmen.

I SmartTIDs menuen vælges nu punktet 'Kørsler', og derefter punktet 'Send lønbilag som PDF'.

Og så trykkes på

Rev 01 – marts 2018 / JT