Hvor mange timer kan en medarbejder arbejde?

I SmartTID kan vi max håndtere 24 timer pr. dag. Så man kan arbejde fra eks. 07:00 til 06:59 den næste dag.

Ofte så kan medarbejdere glemme at stemple ud og for at forhindre at de bliver mødt med "Stemple ud" næste morgen findes der en indstilling i SmartTID som hedder "Max længde arbejdsdag"

Den findes under opsætning -> profil og kan justeres pr. profil. Den er standard sat til 15 timer hvilket betyder eks:

En medarbejder stempler ind kl. 08:00. Når der så er gået 15 timer får medarbejderen ikke mulighed for at stemple ud selv, men bliver mødt med "Stemple ind" igen. I dette tilfælde må holdleder så sætte en sluttid på via kladden, med mindre medarbejderen selv har lov at rette via sin smartphone.

Der kan i mange tilfælde være behov for at hæve denne til eks. 20 timer, men overvej lige nøje hvad der er det mest optimale for den profil.

Rev 01, Poul Christensen, 31-10-2017

Gælder fra version 6.00.01

Kan anvendes på
[X] Tablet