Hvis følgende felter er synlige under tider i din kladde kan du dels se hvilke GPS koordinater stemlingen kommer fra på phone eller hvilken tablet registreringen stammer fra.

Der er kun GPS koordinater fra phone og det kræver at der er svaret "Ja" til SmartTID må bruge telefonen GPS oplysninger.

Device ID udfyldes kun ved stempling fra tablet. Device ID er et unikt nr. som hver tablet har. Dette nr. kan man se på selve enheden ved at trykke på logoet og vælge menupunktet "Vis enheds ID"

Vis på Google maps

Gå ind i kladden og vælg den stempling, hvor man gerne vil se GPS koordinaterne, vælg derefter 'Vis på Google maps'.

Herefter vises placeringen  på Google maps.

Rev 01, Poul Christensen, 29-08-2017
Rev 02, Jesper Tiedemann, 29-10-2017
Rev 03, Poul Christensen, 29-08-2018

Gælder fra version 6.0