Hvordan er mulighederne for at sortere jobs.

Under systemopsætning -> business -> login findes der nederst mulighed for at vælge mellem følgende optioner

• "Job nr." - job sorters i job nr. orden. Bemærk dette er et tekst felt så hvis man vil sikre korrekt sortering skal længen af job nr. være den samme på alle jobs eks. 4 numre. Så vil job nr.  1245 og 0469 blive sorteret som 0469, 1245.
  • "Job nr. (faldende) - Samme som ovenstående men i faldende orden med de højeste numre øverst
  • "Beskrivelse" - Der sorteres efter jobbeskrivelsen i alfabetisk orden
  • "Seneste aktivitet" - De jobs den enkelte medarbejder sidst har haft aktivitet på vises øverst
  • "Seneste job" - De jobs som er oprettet sidst vises først uanset job nr, eller beskrivelse.

Rev 01, Poul Christensen, 12-10-2017

Gælder fra version 6.05.09

Kan anvendes på
[X] Tablet