Kan man importere jobs ind i SmartTID fra Excel?

Ja det kan man fra en semikolon separeret CSV fil i et bestemt format.

Form 889 skal være sat på under opsætning -> kørsler. Herefter kan den køres fra menupunktet Kørsler

Hvis du har det i Excel kan det eksporteres til CSV.

Følgende felter er understøttet:
Job nr. - skal udfyldes. Op til 20 tegn i tekst og tal.
Job beskrivelse - skal udfyldes. Op til 50 tegn
Job beskrivelse 2 - kan udfyldes. Op til 50 tegn
Job gruppe - kan udfyldes- Op til 20 tegn
Skabelon - kan udfyldes. Op til 20 tegn. Bemærk: Hvis den ikke er udfyldt bruges skabelon STANDARD. Bemærk yderligere: Dette kræver, at der er oprettet et job med jobkoden STANDARD og med Status = Template. På dette jobs tilføjes relevante operationer og eventuelt aktiviteter.
Ansvarlig - Kan udfyldes. Et medarbejder nr. på den ansvarlige
Afdeling - Kan udfyldes. Op til 20 tegn
Status - Kan udfyldes. Kan være Planned, Started, Completed, Canceled eller Template. Bemærk: Hvis den ikke er udfyldt sættes status = Started

Indlæsningen opretter jobs som ikke er oprettet i forvejen og opdaterer informationer på dem der findes i forvejen.

Eksempel på fil
12346;Job beskrivelse;Job beskrivelse 2;JOBGRUPPE1;SKABELON1;9999;AFDELING1;Started
12345;Job beskrivelse;Job beskrivelse 2;JOBGRUPPE1;SKABELON2;9999;AFDELING2;Completed

Rev 01, Poul Christensen, 01-06-2018
Rev 02, Asbjørn Christensen, 02-04-2019

Gælder fra version 6.10.01