Afmeld antal

Det er muligt at afmelde antal og skrot antal på en operation i SmartTID, det kræver dog at der på operationen er markeret, at man kan opsamle Produceret antal og skrot antal.

Fra hovedmenuen på terminalen vælges 'Afmelding'.

Nu vælges det job og operation hvor man vil afmelde antal.

Vælg hvilken type antal man vil  registrere og indtast det.

Afslut operation

Man kan afslutte en operation ved fra hovedmenuen at vælge menupunktet

Vælg nu det job og den operation man vil afslutte

Og tryk 'Ja' eller 'Nej' for at afslutte.

Når alle underliggende operationer på et job er afsluttet, så ændres jobbets status til 'Completed', og der kan ikke mere registreres tid på det.

STOP AKTIVE JOBS

Nogle gange er det nødvendigt at kunne stoppe tidtagningen på et job, uden at man vælger et nyt job eller stempler ud.

Dette gøre ved at vælge funktionen 'Stop Aktive Jobs',

Vælg nu det job på listen hvor tidtagningen skal stoppe

Tryk på 'Stop tiden', og der registreres ikke mere tid på jobbet.

For at dette virker, skal man også sætte markeringen på feltet 'Må stoppe job tid' i profilen.

Rev. 04 Jesper Tiedemann November 2018