Kan man importere medarbejdere ind i SmartTID fra Excel?

Ja det kan man fra en semikolon separeret CSV fil i et bestemt format.

Form 844 skal være sat på under opsætning -> kørsler. Herefter kan den køres fra menupunktet Kørsler

Hvis du har det i Excel kan det eksporteres til CSV.

Følgende felter er understøttet:
  1. Medarbejder nr. - skal udfyldes. Op til 20 tegn i tekst og tal.
  2. Navn - skal udfyldes. Op til 50 tegn
  3. Startdato - ansættelsedato - skal udfyldes. format DD-MM-YYYY
  4. Skabelon - kan udfyldes. Op til 20 tegn.
  5. Adresse - kan udfyldes. Op til 50 tegn.
  6. Postnr. - kan udfyldes. Op til 20 tegn.
  7. By - kan udfyldes. Op til 50 tegn.
  8. Telefon - kan udfyldes. Op til 50 tegn.
  9. Mobil - kan udfyldes. Op til 50 tegn.
  10. EMail - kan udfyldes. Op til 50 tegn.
  11. Fødselsdato - kan udfyldes. Op til 6 tegn. Format DDMMYY
  12. Afdeling - kan udfyldes. Op til 20 tegn.
  13. Initialer - kan udfyldes. Op til 10 tegn.
  14. Slutdato - kan udfyldes hvis en opsigelses/ophørsdato kendes - format DD-MM-YYYY
  15. Pin - kode til login via terminal. Kan udfyldes. Op til 20 tegn.
  16. Arbejdskalender - kan udfyldes. Op til 20 tegn.
  17. Kladde - kan udfyldes. Op til 20 tegn.
  18. Job - Bruges til at filtrere medarbejderen til bestemt job. Kan udfyldes. Op til 20 tegn.
  19. Jobgruppe - Bruges til at filtrere medarbejderen til bestemt jobgruppe. Kan udfyldes. Op til 20 tegn.
  20. AppPassword - Det password medarbejdere skal bruge til at logge på sin smartphone
  21. Medarbejder kode 2 - Hvis der skal anvendes et alternativt medarbejder nummer til lønsystem

Indlæsningen opretter medarbejdere som ikke er oprettet i forvejen og opdaterer informationer på dem der findes i forvejen.

Der kan godt være flere poster med samme medarbejder hvis man eks. vil sætte flere job eller jobgrupper på. Her skal alle linjer så indeholde de samme medarbejder informationer.

Eksempel på fil
9999;SmartTID Testmedarbejder;01-01-2017;TIME;Østerbrogade 11;7200;Grindsted;70200795;;info@smarttid.dk;180870;JYLLAND;ST;;9999;;;JOBGRUPPE1;Pass1234;9999a

Gælder fra version 6.14.15
Felt 20 og 21 er med fra version 6.17.49