Ifm. den nye ferielov kan der aktiveres en kørsel som tilskriver 2,08 feriedag til alle medarbejdere

Denne kørsel ligger i SmartTID fra version 6.18 og skal blot aktiveres inden 1. oktober 2020.

Aktivering af SQL job

1. Gå i opsætningsmenuen og vælg punktet "System Opsætning"
  2. Vælg fanen "SQL Job"
  3. Vælg underfanen "Jobs"
  4. Sæt markering i feltet "Aktiv"
  5. Ret evt. den arbejdstype der ønskes tilskrivning på hvis det ikke er standard koden "FERIEOP"

Hvem tilskrives ferie?

Det gør alle medarbejdere som er ansat den sidste dag i måneden og som har markering i feltet "Auto Tilskriv Ferie"

Dette felt er standard markeret for alle medarbejdere samt nye så snart de oprettes. Så fjern markeringen på de medarbejdere som ikke ønskes behandlet. Evt. udenlandske medarbejdere, vikarer, løsarbejdere m.v. som I ikke ønsker at holde en feriesaldo på.

Poul Christensen

Gælder fra version 6.18.01