Problemer med indstempling på tablet der kører med SIM kort

Vi oplever at der kan være problemer med indstempling hos visse udbydere og lokationer hvor der ikke er optimal dækning.

Der kan ske det at den står og skifter mellem udbydere eller skifter mellem om den kører 2G eller 3G eller Edge (ofte indikeret med H) eller det noget hurtigere 3G

Det kan man forsøge at optimere lidt på ved at sætte den fast på 2G eller slå dataroaming til. Hold evt. øje med indikatoren ved siden af uret om den skifter mellem 3G og H (Edge)

Hvordan ændres det?

1. Lås din tablet op
  2. Gå under indstillinger
  3. Tryk på tandhjulet
  4. Tryk på "indstillinger"
  5. Tryk på "mere"
  6. Tryk på "mobilnetværk"
  7. Tryk på GSM-/UMTS-netværkspreferencer
  8. Prøv at vælge 2G og se om det gør en forskel og herefter 3G. Hvis det ikke hjælper så sæt den til "automatisk" igen
  9. Prøv at aktivere "dataroaming"

Rev 01, Poul Christensen, 2017