På forsiden af terminal vises hvem der er på arbejde og hvem der er fraværende.

Det er nu muligt at bestemme hvilket sprog "På arbejde" og "Fravær" vises på den enkelte terminal. Normalt er det medarbejderens opsætning som styrer sprog på knapper, men her på forsiden er sproget fast.

Under opsætning -> TAG læser og tablets kan man oprette de enkelte tablets via deres enheds ID og vælge sprog. Standard er Dansk.

Rev 01, Poul Christensen, 11-12-2018

Gælder fra version 6.14.13

Kan anvendes på
[  ] Tablet
[  ] Phone
[X] Terminal (fra version 1.30)