På SmartTID Phone er det muligt at sætte op, at nogle medarbejdere skal kunne vælge deres "egne tillæg" via telefonen eller Terminal-app'en.
Det kan f.eks. bruges som i dette tilfælde til at vælge km eller diæter.

Det sættes op på følgende måde:

Start med at oprette arbejdstyperne, som skal kunne vælges:

Det er vigtigt, at arbejdstyperne oprettes som følger:

Typen SKAL være ekstra
Der SKAL være hak i "Highlight arbejdstype"
Der SKAL påsættes en profil, som skal kunne vælge denne arbejdstype.

Det næste er at opsætte SmartTID Phone, så disse arbejdstyper også kan vælges:

Gå i punktet "opsætning/Systemopsætning".
Vælg faneblad "Tablet og Phone 2017"
Vælg faneblad "App 2017".

Klik på linjen "-121 Choose extra", påsat, hvor punktet skal være synligt (Her under funktioner) og påsæt evt. den profil, som skal kunne vælge tillæg.
Hvis profilen er blank, kan alle profiler vælge tillæg. Hvis profilen  er helt slettet (ikke blank og ikke udfyldt, så kan faciliteten ikke ses og vælges af nogen overhovedet.

Dette resulterer nu i, at medarbejderen med denne profil under funktioner kan vælge en knap, der hedder "Vælg tillæg".
Når han trykker på den knap

ser han de 2 arbejdstyper, som vi har sat op.

Når knappen er valgt kan han indtaste et numerisk ciffer, og der bliver automatisk genereret et tillæg i kladden, som svarer til det, som medarbejderen har tastet ind.

Rev. 01 - maj 2018 - Lars Fredskov