Tilslutning via Remote Desktop

Hvis du har fået en bruger oprettet med adgang til Remote Desktop så kan du tilgå SmartTID via denne på en hvilken som helst Windows PC, Mac eller tablet.

Se evt. denne korte video som gennemgår processen og viser hvordan I gemmer en genvej på skrivebordet til fremtidig brug

Metode 1

Gå ind på følgende link: https://rdp.smarttid.dk

Tast brugernavn og password og "sign in"

Tryk på SmartTID ikonet og så vil den downloade et link som skal åbnes.

Første gang skal du nok lige trykke "Brug en anden konto" for at angive dit brugernavn inden du taster dit password

Metode 2

Denne metode kan anvendes på Windows eller Mac og tablet via Microsoft Remote Desktop app

Alt efter styresystem og version af Windows så skal du finde den app eller genvej til fjernskrivebord

Her taster du rdp.smarttid.dk og opretter forbindelse

Herefter bliver du bedt om bruger og password

Bemærk:
Du kan gemme din genvej på skrivebord eller andre steder.

Rev 01, Poul Christensen, 16-01-2018