Problemer med tilslutning via LAN på giga bit netværk

Det er et kendt problem at Android enheder kan have problemer med at tilslutte på et giga bit lan.

I visse tilfælde kan enheden have problemer med at kommunikere med en switch eller hub. Enheden har en 10/100 MBit netværkskort og skal "aftale" hastighed med switchen. I nogle tilfælde sker det ikke og der kan være følgende løsningsforslag til det
  1. Tvinge switchen til at komminikere 100 MBit på den port, hvor den enhed er tilsluttet. Dette understøttes af nogle, lidt større, switche.
  2. Slå STP (spanning-tree portfast) fra. Det kan afhjælpe på nogle Cisco switche
  3. Sæt en lille 10/100 switch/hub imellem den eksisterende switch og enheden.

Rev 01,  Poul Christensen, 2017