Hvis ikke Windows er sat til dansk sprog og formater vil dato og tekst ikke blive vist korrekt. Det kan bl.a. medføre at tæller totaler bliver en faktor 100 for høje pga. at nogle lande bruger . (punktum) og ikke , (komma) til at vise eks. 12,50 time.

Der er lidt forskel på hvor den indstilling findes i Windows alt efter version men du skal lede efter internationale indstillinger, område eller klokkeslet- eller talformat

Så finder du et vindue svarende til dette.

Poul Christensen