Fra og med version 6.17 har alle som udgangspunkt automatisk opdatering af SmartTID. Det er for at sikre alle kører på nyeste version så samspillet mellem opdateringer af apps i App Store og Google Play samt opdateringer af vores portal er på plads.

Der er nogle af jer som ikke kører med automatisk opdatering da de kan have integrationer og andet som kræver en manuel handling fra vores eller jeres side. I disse tilfælde aftales opdateringen fra gang til gang med jeres konsulent.

Sådan tjekker du om automatisk opdatering er aktiveret

I systemopsætningen på fanen "SQL jobs" og underfanen "Jobs" skal der være et job aktivt med koden UPDATEDB.

Den kan evt. deaktiveres, men vær i så fald opmærksom på at give jeres konsulent besked.